Isabella » Specials » Evenementen outfits

Trendy outfits voor leuke evenementen

Trendy outfits voor leuke evenementen Als vrouwen naar een leuk evenement toegaan denken ze meestal: “Wat moet ik aan?”. In deze special kun je uitgebreid lezen over allerlei mogelijke outfits. Of je in de zomer naar een festival gaat of dat je het WK groots gaat vieren, met een trendy outfit trek je zeker de aandacht. Maar wat als het regent? Ook daarvoor zijn er allerlei tips en outfits om er trendy (en droog!) uit te zien.

Kleding

Jaa, ook de vrouwen zijn helemaal klaar voor het WK met wat kledingtips. Zo kunnen vrouwen kiezen voor een oranje outfit, zoals een oranje jurk of topje.

Op festivals draait het om plezier hebben en dat doe je ook in hippe draagbare kleding. Daarnaast is het van belang om rekening te houden met het weer. Als het fris is, kun je kiezen voor laagjes kleding. Op een warme dag draag je natuurlijk iets luchtigs, zoals een korte broek. Ook de laarzen onder de korte broek is een leuke outfit voor wisselvallig weer. Deze look wordt vaak gespot op festivals.

Details

Aandacht besteden aan de details is net zo leuk. Je kunt kiezen voor oranje sieraden, nagellak, make-up, sjaals, tassen of riemen. Of je kunt gaan voor afwisselend rood-wit-blauw. Indien je dat teveel vindt, kun je natuurlijk ervoor kiezen alleen één detail oranje of rood-wit-blauw te doen.

Ook op festivals kun je je boho-look helemaal afmaken met kettingen en armbandjes. Een zonnebril is erg handig en een leuke hoed doet het altijd goed. Daarnaast kun je ook voor verschillende haaraccessoires kiezen die je haar in bedwang houden tijdens het dansen.

Altijd voorbereid

Als het regent op een leuk evenement, kun je er toch stylish uit zien. Zo zijn een trenchcoat en regenlaarzen altijd handig. Let daarnaast op de materialen van kledingstukken die je draagt. Draag bijvoorbeeld geen suède! Het is wel leuk om opvallende kleuren te dragen tijdens grijs weer en neem in ieder geval een paraplu mee!
Handige tips en outfits voor een regenachtige dag

Handige tips en outfits voor een regenachtige dag

Tijdens de lente- en herfstmaanden regent het vaak. Het is dan lastig om kleding uit te kiezen. Suède schoenen en kleding kun je bijvoorbeeld niet aan. Ook in de zomer valt er wel een buitje. Dan is h…

Festival outfits voor fashionista’s

Zodra de zomer nadert, zien we weer allerlei festivals voorbij komen. Lekkere muziek en gezellig samen zijn met vrienden. Wie wilt dat nou niet? Maar wat moet je nou aan? Soms is het heerlijk zonnig o…
Oranje WK outfits

Oranje WK outfits

Met het Wereldkampioenschap voetbal (WK) of Europees kampioenschap voetbal (EK) in zicht maak je natuurlijk allerlei gezellige plannen. Of je nou in Nederland kijkt naar voetbal of in het land waar wo…

Hoe maak je een goede selfie? Tien tips

Een selfie is een foto die je van jezelf maakt met je smartphone. De selfies worden vaak gepost op social media. Ook bekende sterren zijn gek op de selfies en posten veel selfies op instagram voor hun…
Gepubliceerd door Isabella op 03-06-2010, laatst gewijzigd op 11-08-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties