Isabella » Specials » Haarverzorging

Verzorging voor gezond en stralend haar

Verzorging voor gezond en stralend haar Vrouwen zijn vaak bezig met hun haar en houden helemaal niet van een bad hair day. Daarom is het van belang dat je je haar in ieder geval goed verzorgt. Als je krullend haar hebt, hoort daar een andere verzorgingsmethode bij dan bij steil haar. En als je je haar hebt gepermanent voor krullen of gestraight voor steil haar, heb je daar ook een verzorgingsritueel voor nodig. In deze special allerlei verzorgingsmethoden voor verschillende typen haar.

Verzorgingsproducten

Krullend haar

Mooie krullen horen er glanzend en vol uit te zien. Hiervoor kun je diverse producten gebruiken zoals haarmaskers, haarserums en haarcrèmes. Je hebt verschillende soorten steil haar en daarvoor kun je verschillende producten gebruiken.

Stijl haar

Bij stijl haar is het van belang te kijken of het haar grof, fijn of medium is. Zo is grof haar sterk, maar moeilijker te stylen en een haarmasker is voedend voor grof haar. Fijn haar daarentegen is glad en zacht. Bij fijn haar is het van belang dat je niet teveel verzorgingsproducten gebruikt, omdat het haar anders te slap wordt. Medium haar is niet te dik en niet te dun en heeft zo nu en dan wat verzorging nodig.

Gekleurd of chemisch behandeld haar

Een kleurtje of permanentje staat erg mooi en dan is het fijn als je dat een tijdje kunt behouden. Het is daarom van belang je haar te verzorgen met verschillende producten zoals speciale haarmaskers en shampoos. Er zijn diverse producten die ervoor zorgen dat je haarkleur niet vervaagt en er zijn ook producten die ervoor zorgen dat je haar niet gaat pluizen.

Goede kapper

Een goede kapper kan een groot verschil maken. Een goede kapper kijkt goed naar je haarstructuur en geeft je een passend kapsel. Ook de manier waarop je je haar (zelf) styleert is belangrijk. Bij het gebruik van hitte op je haar is het van belang altijd een beschermend product te gebruiken.

Wij willen allemaal mooi haar en meestal staat mooi haar gelijk aan gezond haar. Het is daarom van belang je haar zo goed mogelijk te verzorgen. Met deze tips kun jij dat vanaf nu ook!
Gekleurd of chemisch behandeld haar verzorgen

Gekleurd of chemisch behandeld haar verzorgen

Je haar kleuren, permanenten of straighten, kan je een totaal nieuwe look geven. Maar om je haar mooi te behouden is het van belang je haar goed te verzorgen. Gekleurd of chemisch behandeld haar heeft…
Krullend haar verzorgen

Krullend haar verzorgen

Veel actrices, zangeressen en modellen met krullend haar hebben altijd perfecte krullen op foto's of in films. Denk aan Beyonce die een volle krullenbos heeft of Taylor Swift met haar mooie krullen. I…

Steil haar verzorgen

Hoewel veel vrouwelijke celebrity’s allemaal mooi vol steil haar lijken te hebben, zijn dat meestal extensions. ‘Echt’ steil haar komt voor in vele soorten. Zo kunnen vrouwen dun steil haar hebben, ma…
Gepubliceerd door Isabella op 10-06-2010, laatst gewijzigd op 06-05-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties